Chord Gitar Happy Asmara – Cuma Saya dan Lirik Lagu

Chord Versi 1

Intro : F G C.. (4x)   

F G C
 sayang kalo bosan ko bilang..
F G C
 jangan ko pigi dan menghilang..
F G C
 ya kalo sa salah tolong diubah..
     F G C
bukannya ko langsung berubah..

Reff :
 F G C
  ko mo cari yang bagaimana..
 F G C  
  ko mo dapat juga dimana..
 F G C
  biar ko sampe ke ujung dunia..
        F G C
 yang mengerti ko tu cuma saya..

F G C
 ko bola bale su macam deng setrika..
F G C
 ko sombong sampe stelan lupa sa..
F G C
 bila ada waktu mari tong berbincang..
    F G C
sio ado kaka jang ko hilang hilang..

F G
 yeah nah ko pigi cari
C
yang lebih dari
       F
sa ini sudah yang paling mengerti
    G
dari baik buruk tangkis ko pu beu (beu)
C
sayang kasi enak ya
           F
enak macam papeda deng heu
           G C
ko pikir lagi stop lupa diri
F
sampe mana tetap sa yang kopi koi cari
  G
ko pu gelisah sa yang kas tenang
     C
sa paling hafal
sa yang tau cara kas senang

Reff :
 F G C
  ko mo cari yang bagaimana..
 F G C  
  ko mo dapat juga dimana..
 F G C
  biar ko sampe ke ujung dunia..
        F G C
 yang mengerti ko tu cuma saya..

        F
jang ko mo slak
  G
sombong untuk jalan pica bunga
C
sa yang su mengerti dong su tau sa punya
   F G
mo jalan sampe mana mo sakit bagaimana
      C
pasti ko cari saya ko tra akan lupa saya
F G
 sa yang su kopeng harga diri lapis belis
C
ko pu manja goyang lidah
sambil angkat alis
   F G
mo stelan jurus remot andalan apa bilang
     C
kalo bosan kasi tau
ko pu cara jang menghilang

  F G
sejauh apa ko menlangkah tapi
          C
tetap ada sa dan ko akan kembali
           F
ko pu slak ko pu skak
G
sa su hafal mati
   C
sampe cara kas nyaman pun
cuman sa saja yang mengerti
     F G
yeiy cinta ko punya untuk seutuhnya
     C
mo cari sampe dimana
tetap sa ni ko pu rumah
  F G
semuanya indah tinggal ikut ko pu suka
     C
mana jalan yang ko pilih
semua bebas dan terbuka

Reff :
 F G C
  ko mo cari yang bagaimana..
 F G C  
  ko mo dapat juga dimana..
 F G C
  biar ko sampe ke ujung dunia..
        F G C
 yang mengerti ko tu cuma saya..

F G C
 cukardeleng sayang koi main apa e
           F
mo tampeleng tapi sio sa pu sayang e
   G C
ko pu busuk sa tau ko pu katu sa tau
          F
ko pigi baru begemana kalo aroolu jauh
 G C
ko cari kalo memang ada yang seperti
sa sayang slalu sayang
     F
dan paling mengerti
          G C
adoo.. ko jahat patah sa pu hati
 (F  
pigi pigi ko ikut ko pu mau

F G
aku ra ngerti kowe nengndi
C
kowe ninggal aku lungo tanpo ngabari
F G
ra tak golek i ra tak getuni
C
mergo saiki aku wes nutup ati
F G
kowe seng nglarani opo kowe wes lali
C
kok malah saiki kowe ngajak aku bali
F G
ra bakal sudi mending kucari pengganti
C
pergi saja pergi jo gawe loro ati..

Reff :
 F G C
  ko mo cari yang bagaimana..
 F G C  
  ko mo dapat juga dimana..
 F G C
  biar ko sampe ke ujung dunia..
        F G C
 yang mengerti ko tu cuma saya..



Chord Versi 2

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B C# F#.. (4x)

B C# F#
 sayang kalo bosan ko bilang..
B C# F#
 jangan ko pigi dan menghilang..
B C# F#
 ya kalo sa salah tolong diubah..
     B C# F#
bukannya ko langsung berubah..

Reff :
 B C# F#
  ko mo cari yang bagaimana..
 B C# F# 
  ko mo dapat juga dimana..
 B C# F#
  biar ko sampe ke ujung dunia..
        B C# F#
 yang mengerti ko tu cuma saya..

B C# F#
 ko bola bale su macam deng setrika..
B C# F#
 ko sombong sampe stelan lupa sa..
B C# F#
 bila ada waktu mari tong berbincang..
    B C# F#
sio ado kaka jang ko hilang hilang..

B C#
 yeah nah ko pigi cari
F#
yang lebih dari
       B
sa ini sudah yang paling mengerti
    C#
dari baik buruk tangkis ko pu beu (beu)
F#
sayang kasi enak ya
           B
enak macam papeda deng heu
           C# F#
ko pikir lagi stop lupa diri
B
sampe mana tetap sa yang kopi koi cari
  C#
ko pu gelisah sa yang kas tenang
     F#
sa paling hafal
sa yang tau cara kas senang

Reff :
 B C# F#
  ko mo cari yang bagaimana..
 B C# F# 
  ko mo dapat juga dimana..
 B C# F#
  biar ko sampe ke ujung dunia..
        B C# F#
 yang mengerti ko tu cuma saya..

        B
jang ko mo slak
  C#
sombong untuk jalan pica bunga
F#
sa yang su mengerti dong su tau sa punya
   B C#
mo jalan sampe mana mo sakit bagaimana
      F#
pasti ko cari saya ko tra akan lupa saya
B C#
 sa yang su kopeng harga diri lapis belis
F#
ko pu manja goyang lidah
sambil angkat alis
   B C#
mo stelan jurus remot andalan apa bilang
     F#
kalo bosan kasi tau
ko pu cara jang menghilang

  B C#
sejauh apa ko menlangkah tapi
          F#
tetap ada sa dan ko akan kembali
           B
ko pu slak ko pu skak
C#
sa su hafal mati
   F#
sampe cara kas nyaman pun
cuman sa saja yang mengerti
     B C#
yeiy cinta ko punya untuk seutuhnya
     F#
mo cari sampe dimana
tetap sa ni ko pu rumah
  B C#
semuanya indah tinggal ikut ko pu suka
     F#
mana jalan yang ko pilih
semua bebas dan terbuka

Reff :
 B C# F#
  ko mo cari yang bagaimana..
 B C# F# 
  ko mo dapat juga dimana..
 B C# F#
  biar ko sampe ke ujung dunia..
        B C# F#
 yang mengerti ko tu cuma saya..

B C# F#
 cukardeleng sayang koi main apa e
           B
mo tampeleng tapi sio sa pu sayang e
   C# F#
ko pu busuk sa tau ko pu katu sa tau
          B
ko pigi baru begemana kalo aroolu jauh
 C# F#
ko cari kalo memang ada yang seperti
sa sayang slalu sayang
     B
dan paling mengerti
          C# F#
adoo.. ko jahat patah sa pu hati
 (B)
pigi pigi ko ikut ko pu mau

B C#
aku ra ngerti kowe nengndi
F#
kowe ninggal aku lungo tanpo ngabari
B C#
ra tak golek i ra tak getuni
F#
mergo saiki aku wes nutup ati
B C#
kowe seng nglarani opo kowe wes lali
F#
kok malah saiki kowe ngajak aku bali
B C#
ra bakal sudi mending kucari pengganti
F#
pergi saja pergi jo gawe loro ati..

Reff :
 B C# F#
  ko mo cari yang bagaimana..
 B C# F# 
  ko mo dapat juga dimana..
 B C# F#
  biar ko sampe ke ujung dunia..
        B C# F#
 yang mengerti ko tu cuma saya..

Baca selengkapnya ›

Streaming Lagu Happy Asmara – Cuma Saya:

Informasi Lagu:

Lagu yang Berjudul Cuma Saya ini merupakan lagu yang dipopulerkan oleh Happy Asmara yang bergenre Pop, telah dilihat sebanyak 29x dan terakhir diperbaharui pada 22 May 2022 oleh Admin.

Bagikan halaman ini:

Share to WhatsApp Share to Facebook Share to Twitter Share to Line
Cara Memainkan Diagram Kunci Gitar:
Bagian kiri adalah senar atas atau nada rendah, dan bagian kanan adalah senar kecil atau nada tinggi.
Setiap posisi ada angka yang mewakili jari, bukan berarti nada seperti solmisasi.
Angka 1 = jari telunjuk
Angka 2 = jari tengah
Angka 3 = jari manis
Angka 4 = jari kelingking
Dan apabila ada garis sepanjang fret, seperti kunci gitar G# atau Bm, itu berarti kunci gantung, caranya dengan menekan semua senar dengan menggunakan jari telunjuk

Ini untuk memudahkan saja, terutama bagi kamu yang baru mengenal gitar, posisi jari ini tidak mutlak, boleh ditukar posisinya sesuai kenyamanan, yang penting senar yang ditekan tetap sama pada posisinya. Seperti pada kunci G, ada sebagian orang yang menggunakan jari kelingking, ada juga yang menggunakan jari manis untuk menekan senar nomor 1.

Penggunaan kord gitar ini memanfaatkan gitar sebagai alat musik pengiring atau harmoni, sedangkan untuk melodi gitar tidak bisa ditulis dengan chord, tapi bisa dipelajari via Tab Gitar atau Not Balok, Pada sebagian lagu kami juga menyediakannya, silahkan cari di kolom pencarian jika tersedia.

Kritik, Saran dan Request Chord, Silahkan Tinggalkan Di Kolom Komentar:


Disclaimer

Kami melakukan upload manual, Apabila ada kesalahan ataupun kekurangan dari Chord Gitar, Lirik Lagu ataupun Video Youtube, mohon untuk memberitahu kami melalui eMail: chordgitarnet[at]gmail.com.

Chord Gitar, Lirik Lagu dan Video Youtube yang ditampilkan di ChordGitar.Net hanya bertujuan sebagai pembelajaran dan referensi saja. kami tidak menyediakan link download mp3 maupun video, dan jangan lupa tonton video Happy Asmara - Cuma Saya di youtube: https://youtube.com/watch?v=qfi5ACrvaRA.

Search Keyword: Happy Asmara Cuma Saya