Chord Gitar Nella Kharisma – Getun Masa Lalu dan Lirik Lagu

(Intro) D G A D
        Bm Em A D

    D            G
ketemu aku ro sliramu
        A              D
sing saiki dadi masa laluku
      Bm                  Em
ser-seran rasane njero atiku
         A                  D
ora nyongko sliramu mundak ayu

    D              G
rasane aku getun tenanan
         A              D
medotke sliramu wektu pacaran
        Bm         Em
kabeh mau amergo jalaran
        A                    D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

   G           D
saiki aku uwes ngerti
         A            D
yen sliramu ora bakal bali
   G               D
saiki aku cobo nglalekno
       A                     D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

D                    G
 pancen aku tresno kowe
                     A
sayangku mung karo kowe
                        D
yo mung kowe sing neng ati
                     Bm
susah seneng tekan mati
                     Em
ora bakal tak tinggalke
                     A
njajal mbok titeni wae
                D
omonganku iki bener
               D
mugo wae ora minger

               G
opo enenge awakmu
                   A
wes melengkapi uripku
                      D
senajan kamu sangat lucu
                    Bm
dandan wae yo ora tau
                     Em
opo maneh nganggo gincu
                     Am
ben gawe mlinir lambemu
                  D
rupamu pancen polosan
                  D
aku coba tetep krasan

                     G
nanging kok godaan teko
                     A
aku seneng ro wong liyo
                  D
mergane bodimu nonjok
                     Bm
bojoku tak tinggal lungo
                 Em
pancen atiku ra urus
                    A
kepincut obrakan gembus
               D
gawe aku mati alus
                 D
kowe saiki ra ngurus

                   G
getun kuwi tibo mburi
                  A
ora bakal tibo ngarep
                     D
kabeh banjur tak lakoni
                      Bm
senajan mbiyen ati ngarep
                 Em
getunku soyo tenanan
                    A
yen aku nyawang dirimu
                     D
sing mbiyen dadi bojoku
               D
saiki masa laluku

(Chorus)
    D            G
ketemu aku ro sliramu
        A              D
sing saiki dadi masa laluku
      Bm                  Em
ser-seran rasane njero atiku
         A                  D
ora nyongko sliramu mundak ayu

    D              G
rasane aku getun tenanan
         A              D
medotke sliramu wektu pacaran
        Bm         Em
kabeh mau amergo jalaran
        A                    D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

   G           D
saiki aku uwes ngerti
         A            D
yen sliramu ora bakal bali
   G               D
saiki aku cobo nglalekno
       A                     D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

D                  G
 pancen kowe ayu tenan
                    A
bedo pas mbiyen pacaran
                  D
dulu ra mbejaji tenan
                     Bm
wajahmu sangat pas-pasan
                 Em
saiki kowe wes bedho
                  A
gawe aku ngelus dodo
                     D
mbiyen kok tak sio-sio
                    D
nganti uripmu nelongso

                     G
sempet ketemu neng dalan
                   A
aku eroh kowe sliliran
                    D
lha kok atiku ser-seran
                      Bm
nyawang kowe sing menawan
               Em
saiki piye carane
                A
aku oleh pin BBMme
                        D
yen wes oleh njur tak invite
              D
mugo wae di ACC

                 G
lha dilalah di ACC
                     A
ora nyongko bungah tenan
                     D
jebul malah njur di DC
                    Bm
yo tak tompo kasunyatan
                     Em
mungkin kowe wes kelaran
                    A
nganti kowe wegah tenan
                   D
karo aku sing ra mutu
                   D
arep bali neng awakmu

                    G
saiki wis tak ikhlasno
                    A
kowe nduweke wong liyo
                   D
aku yo mung iso pasrah
                     Bm
tak jak balen kowe wegah
                       Em
yo wes ra sah tak pikirke
                     A
timbang aku mumet ndase
                    D
mending aku joget wae
                       D
joget jangdut sak penake

(Chorus)
    D            G
ketemu aku ro sliramu
        A              D
sing saiki dadi masa laluku
      Bm                  Em
ser-seran rasane njero atiku
         A                  D
ora nyongko sliramu mundak ayu

    D              G
rasane aku getun tenanan
         A              D
medotke sliramu wektu pacaran
        Bm         Em
kabeh mau amergo jalaran
        A                    D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

    D            G
ketemu aku ro sliramu
        A              D
sing saiki dadi masa laluku
      Bm                  Em
ser-seran rasane njero atiku
         A                  D
ora nyongko sliramu mundak ayu

    D              G
rasane aku getun tenanan
         A              D
medotke sliramu wektu pacaran
        Bm         Em
kabeh mau amergo jalaran
        A                    D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

   G           D
saiki aku uwes ngerti
         A            D
yen sliramu ora bakal bali
   G               D
saiki aku cobo nglalekno
       A                     D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

Baca selengkapnya ›

Streaming Lagu Nella Kharisma – Getun Masa Lalu:

Lagu yang Berjudul Getun Masa Lalu ini merupakan salah satu lagu dari album Single Nella Kharisma yang dirilis pada tahun 2017 dan dipopulerkan oleh Nella Kharisma. Lagu ini bergenre Dangdut Koplo, telah dilihat sebanyak 32x dan terakhir diperbaharui pada 06 October 2021 oleh Admin.

Bagikan halaman ini:

Share to WhatsApp Share to Facebook Share to Twitter Share to Line
Kritik, Saran dan Request Chord, Silahkan Tinggalkan Di Kolom Komentar:


Disclaimer

Kami melakukan upload manual, Apabila ada kesalahan ataupun kekurangan dari Chord Gitar, Lirik Lagu ataupun Video Youtube, mohon untuk memberitahu kami melalui eMail: chordgitarnet[at]gmail.com.

Chord Gitar, Lirik Lagu dan Video Youtube yang ditampilkan di ChordGitar.Net hanya bertujuan sebagai pembelajaran dan referensi saja. kami tidak menyediakan link download mp3 maupun video, dan jangan lupa tonton video Nella Kharisma - Getun Masa Lalu di youtube: https://youtube.com/watch?v=4yfGUqSKXk0.

Search Keyword: Nella Kharisma Getun Masa Lalu