Chord Gitar Nella Kharisma – Wes Wani Perih dan Lirik Lagu

C
 Kowe ngopo to gawe atiku loro terus
G
 Kowe ki berubah sak plok e kenal karo kae
Am
 Opo salahku opo kowe wes ra sayang karo aku
F
 Tresnomu sing mbiyen wes ilang
               C
Kowe dudu koyo wong sing tak kenal
C
 Mung perih sing tak rasakke
      G
Saiki mending awake dhewe bubar
G
 Tak dongake mugo kowe bahagia
F                           G C G
 Karo wong sing kok sayangi

(Chorus)
   C                    G
Gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
  Am                   F
Kudu wani perih awakku iki
      C                          G
Saben dino mung tansah gawe loro ning ati
                     F        G
Amergo seneng mblenjani janji..
                  C  C
Ra tau biso ngerteni

C-Bm-Am              F
      Koyo ketiban ondo..
      C                  G
Wes loro malah tok sio-sio..
Am                 F
 Opo kowe cen sengojo
    C                 G
Amergo wes ono wong liyo

(Chorus)
   C                    G
Gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
  Am                   F
Kudu wani perih awakku iki
      C                          G
Saben dino mung tansah gawe loro ning ati
                     F        G
Amergo seneng mblenjani janji..
                  C
Ra tau biso ngerteni

C
 Mbiyen tresnoku mung siji iku kowe
G
 Mbiyen sayangku ra luntur dinggo kowe
Am
 Mbiyen nganti tekan mati yo mung kowe
F
 Nanging saiki wes ilang mergo kowe

C
 Mbiyen jarene setyo sehidup semati
G
 Nanging nyatane kowe mblenjani janji
F               G                    C
 Tresno suciku iki ra tau mbok ngerteni
                    C
Malah kowe seneng gawe loro ning ati

(Chorus)
   C                    G
Gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
  Am                   F
Kudu wani perih awakku iki
      C                          G
Saben dino mung tansah gawe loro ning ati
                     F        G
Amergo seneng mblenjani janji..
                  C
Ra tau biso ngerteni

C
 Opo aku kudu nggolek wong iso sing ngerteni
G
 Yen pancen kowe wes ora gelem peduli
Am
 Selama iki aku sing njogo tresnoku kang suci
F
 Malah kok balas ngelarani ati
                 C
gawe tangis ati iki
               C
Ibarat air susu kau balas air tuba
G                   
 Semakin kuat kau genggam pasti kan pergi juga
F                     G
 Sudah cukuplah sudah kita akhiri saja
C
 Mungkin ini jalan terbaik untuk kita berdua

(Chorus)
   C                    G
Gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
  Am                   F
Kudu wani perih awakku iki
      C                          G
Saben dino mung tansah gawe loro ning ati
                     F        G
Amergo seneng mblenjani janji..
                  C
Ra tau biso ngerteni..

Baca selengkapnya ›

Streaming Lagu Nella Kharisma – Wes Wani Perih:

Lagu yang Berjudul Wes Wani Perih ini merupakan salah satu lagu dari album Single Nella Kharisma yang dirilis pada tahun 2017 dan dipopulerkan oleh Nella Kharisma. Lagu ini bergenre Dangdut Koplo, telah dilihat sebanyak 32x dan terakhir diperbaharui pada 06 October 2021 oleh Admin.

Bagikan halaman ini:

Share to WhatsApp Share to Facebook Share to Twitter Share to Line
Kritik, Saran dan Request Chord, Silahkan Tinggalkan Di Kolom Komentar:


Disclaimer

Kami melakukan upload manual, Apabila ada kesalahan ataupun kekurangan dari Chord Gitar, Lirik Lagu ataupun Video Youtube, mohon untuk memberitahu kami melalui eMail: chordgitarnet[at]gmail.com.

Chord Gitar, Lirik Lagu dan Video Youtube yang ditampilkan di ChordGitar.Net hanya bertujuan sebagai pembelajaran dan referensi saja. kami tidak menyediakan link download mp3 maupun video, dan jangan lupa tonton video Nella Kharisma - Wes Wani Perih di youtube: https://youtube.com/watch?v=YrbmMYGgRKQ.

Search Keyword: Nella Kharisma Wes Wani Perih